2016

Inschrijven zwemmers schoolzwemkamioenschappen 2017

Dit jaar houdt Zwem- en Polovereniging Hieronymus de Schoolzwemkampioenschapen op 3 februari 2018 te Roosendaal in de Zwembad de Stok, de Stok 1 te Roosendaal ( Naast de Rosada)

Bastion, Klinkert en Blokwei winnaar Schoolzwemkampioenschappen

Inschrijvingen lopen.....spannend!

Jaja het komt steeds dichterbij. De inschrijvingen lopen gestaag binnen en de eerste trainings datum komt ook al in zicht.

Zaterdag 30 januari van 16.00-17.00 op De Stok is de eerste keer dat we gaan oefenen. De 2de training is zaterdag 13 februari van 13.15-14.15 gezamelijk met onze eigen minioren om alles eens goed te kunnen zien en natuurlijk in het echte wedstrijdbad te zwemmen. De kriebels komen bij ons al, bij jullie ook? Tot gauw.

Inschrijven zwemmers schoolzwemkamioenschappen 2016

Dit jaar houdt Zwem- en Polovereniging Hieronymus de Schoolzwemkampioenschapen op 20 februari 2016 te Roosendaal in de Zwembad de Stok, de Stok 1 te Roosendaal ( Naast de Rosada)

Jaaaa, SchoolZwemKampioenschappen 2016!

Op dit moment zijn wij al weer druk bezig om alles voor te bereiden. Binnenkort gaan de uitnodigingen per mail weer de deur uit.

Wij hebben er alweer zin in. De vorige keren waren sportief, gezellig en zeker geslaagd.

De datum voor de wedstrijd staat vast, die is op 20 februari 2016. Zodra we de traings dagen weten kun je die hier ook lezen.

 

Tot gauw!