2014

De Klinkert uit Oudenbosch wint de Schoolzwemkampioenschappen 2014

Vandaag 25 januari waren in zwembad de in Roosendaal de eerste Schoolzwemkampioenschappen.

Livetiming beschikbaar tijdens SZK 2014

Tijdens de wedstrijd morgen is livetiming beschikbaar. Hiermee zijn alle tijden van de zwemmers live te volgen. Via onderstaande link kan de livetiming bereikt worden:

http://www.zpv-hieronymus.com/liveresults/SZK2014/index.html

Schoolzwemkampioenschappen Roosendaal 2014

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om net als Ranomi Kromowidjojo of Michael Phelps te zwemmen. Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de Roosendaalse Schoolzwemkampioenschappen. Deze vindt plaats op zaterdag 25 januari in zwembad De Stok. We zwemmen net als de profs echte zwemslagen, maar ook doen we gezamelijk een funestafette zwemmen. Naast het zwemmen van de zwemslagen en de estafette, gaan we ook nog aan de slag met een bal, zoals dat bij Waterpolo gaat en dansen in het water, dit heet synchroonzwemmen.

Nu vragen jullie je misschien wel af, mag ik wel meedoen, ook al zit ik niet op wedstrijdzwemmen. JA dat mag, je krijgt namelijk op zaterdag 11 januari en zaterdag 18 januari een open training bij Zwem- en polovereniging Hieronymus in Roosendaal. Je mag dus dan al in het zwembad zwemmen waar straks ook deze kampioenschappen plaats vinden.

Tijdens die training krijg je korte les over de zwemslagen, je leert met een bal zwemmen en je gaat alvast oefenen voor het dansje wat je zal gaan doen tijdens die kampioenschappen.

Moet je al snel kunnen zwemmen:
Dat is natuurlijk wel handig maar we leren je ook hoe dat moet.
Je moet in ieder geval zwemdiploma A én B ( liefst ook C) hebben, en verder moet je zwemmen leuk vinden.

Wat moet je doen om je aan te melden. Je basisschool weet van dit kampioenschap af. Je geeft je op op de website van het schoolzwemkampioenschap, Hieronymus en de school stellen dan het team samen. Dat team, waar jij dan inzit, vertegenwoordigt de school waar je op zit en waar je dus voor gaat zwemmen.


Dus heb je altijd al eens een wedstrijd willen zwemmen, grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de Roosendaalse zwemkampioenschappen 2013 op zaterdag 25 januari 2014.


Samengevat:
een uur trainen op 12 en 17 januari

Wedstrijd op zaterdag 25 januari